Anmälan till Ett Starkare Västerås 3 maj

——————————–

 

Anmäl dig redan i dag

Här gör du din anmälan till Ett Starkare Västerås. För endast 595 kronor får du en dag laddad med härlig inspiration och träning. Kom i håg att du måste betala avgiften för att vara säker på en plats.
Betalning sker till pg 123429-3 (Vera Vision) i förväg. Din anmälan garanteras vid betalning.

Vi ses den 3:e maj 2015!

 

Fakta och villkor

Plats

World Class Fitness & Spa i Västerås, Stora gatan 7–22 i Västerås, tel: 021 /41 70 00.
Anläggningen ligger mitt i centrala Västerås, på vån 9 i Punkt, varuhus med flera parkeringsvåningar.
World Class är beläget ca 300 meter från Centralstation för bussar och tåg.

Lunch

Det serveras en sallad och dryck som ingår i eventpriset. Meddela oss senast två veckor innan eventdagen om du har kostavvikelser. Kaffe, frukt, bars m.m. finns att köpa på plats.

Betalning

595 kr/person. Endast betalande anmälan.

Klassval

Ingen förbokning av aktiviteterna görs, bara gå till den salen där aktiviteten du vill delta på genomförs. Var på plats i god tid. Vi kan inte garantera din plats men vi har väldigt sällan upplevt att du inte kan delta på det du har tänkt dig.

Försäljning

Försäljning arrangeras på inspirationsdagen och endast kontant betalning är möjlig. Uttagsautomat finns ca 50 m från anläggningen.

Avbokning

Måste ske senast tre veckor innan eventdagen. Avbokning senare än tre veckor innan debiteras med 300 kr om inte läkarintyg lämnas. Utan avbokning debiteras outnyttjad plats med 595 kr.

Övrigt

Ta med ett eget hänglås om du vill låsa in dina värdesaker och kläder i omklädningsrummet. Varmt välkommen till Ett Starkare Västerås – en inspirationsdag som ger effekt.

Kontakt

070-558 26 91
info@starkarevasteras.se
www.starkarevasteras.se