Maria

Maria Ekman

Maria är Holistic Trainer och  Global Yoga Teacher, hon jobbar både med grupper och personlig träning. Hennes klasser är kreativa, kraftfulla och mjuka på samma gång, som deltagare flyter du med på ett skönt sätt klassen igenom. Ambitionen är att alla skall hitta sitt sätt i rörelsemönstret för en smidigare, lättare och starkare kropp, en kropp som känns frisk från kärnan och ut. Hon driver företaget FlyStudio, där hennes träning levereras till företag, privatpersoner och samarbetspartners.

Detta brinner Maria för: Det kreativa och fria tänkandet på alla områden, ser det som ett grundläggande mänskligt behov. Älskar att verka och vara i forum där energin är ”sparkling”!

Maria har lång erfarenhet av att instruera dans och träning i olika former men har de senaste 5 åren specialiserat sig på Yoga och Holistisk träning.
Klasser Maria instruerar: Yoga, Global Yoga, HotMOJO, SOMAMOVES, Organic Bodywork, Freepower, Afropowerdance, Elementary.

Under detta evenemang
Klass 1:
Global Yoga,  Sparkling Mood.  Klassbeskrivning: Get in to your most sparkling you. Vinyasa Flow Style – En yogastil att älska. För alla nivåer – Smidighet, flex, styrka, core, balans

Klass 2: Organic Bodywork. Klassbeskrivning: ORGANIC BODYWORK har utvalda fundamentala rörelser i en flödade upplevelse, med effektiv, spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och toning av kropp och hållning. Sträckta benlyft, djupa pliéer, lunges, öppna bröst och långa nackar, koncentrerade blickar och mjuka ansikten. Expansion och centrering är ledord.

www.flystudio.se